Viles?

Mitt alarm ringde tio i sex då var det bara att hoppa in i duschen.När jag var klar gick jag till bussen men när jag nästan var framme kom jag på att jag hade glömt busskort så jag var tvungen att springa att hämta det.Jag trodde jag skulle missa bussen men jag hann precis.Sen när jag kom till skolan så stod Camilla och väntade på mig för vi skulle till resecentrum för vi skulle vara ute hela dan i skogen.När vi kom fram skulle vi göra några lekar sen så fick vi en karta.I början gick det bra men efter första stationen så gick vi lite fel för vi kom fram till det ställt vi vara på först.Så vi ringde en lärare så vi gick dit vi skulle laga mat.Sen när vi hade ätit fick vi sluta.Jag fick åka till Motala och ta bussen från Motala till Vadstena.Sen när jag kom till älskling gick jag och la mig i soffan.När älskling kom hem så skulle vi tvätta så det är det vi har gjort ikväll men nu ska jag sova så jag kommer upp imorgon,godnatt!

I skolan!

I morse hade vi lite matte och nu så har vi svenska men man kan ju säga att man inte gör allt för mycket.Om 40 min så slutar vi då blir det lunch sen tar jag bussen hem vid 20 över 12.Ikväll vet jag inte vad som händer det blir väl att ta det lungt!

Helgen/måndag!

Helgen har jag inte gjort allt för mycket. I söndags var jag på kalas i Motala och firade jonaz syster. Det är det enda som har hänt i helgen. Igår började vi med vårat vanliga shema så vi hade svenska och matte. Svenskan satte vi och skrev på datorerna och på matten fick vi en mattediagnos. När man var klar med matten fick man gå. Idag så har vi svenska och matte sen slutar vi vid 20 över 11!

Fredag!

Idag vaknade jag upp bredvid älskling. Alarmet ringde vid tio i sex då var det bara att hoppa in i duschen och sen fixa sig lite. I skolan hade vi aktiviteter på förmiddagen. Man kan ju säga att det inte var det roligast jag har gjort men det var helt okej. När vi skulle äta så serverades våran mat i spö regn så det var inte så kul. På eftermiddagen så fick vi göra flera aktiviteter och sen fick vi sluta när vi var klara. Så jag fick vänta på bussen i 2 timmar,det va inte så kul menmen. När jag kom hem till älskling så hade han lagat mat. Sen har vi inte gjort så mycket. Nu ligger jag i soffan och kollar på tv och är trött så det blir att sova snart!

Onsdag/Torsdag!

Igår så fixade 3:orna håret på oss. Vi fick gör vad vi ville så jag färgade brunt och klippte mig,jag blev jätte nöjd. Senare på kvällen var jag ner på nostalgin och kollade läget lite men det hände lika mycket som alltid. Men sen när jag skulle gå hem blev det åska och regn och jag fick migrän så mamma hämtade mig hos jonaz. Idag hade jag fortfarande ont i huvudet så jag stannade hemma. Sov till tolv sen gjorde jag i ordning mig och gick till älskling. När jag kom till jonaz så gick vi ner på stan och har varit ute hela kvällen. Nu ligger jag i sängen och kollar på tv och älskling sover. Imorgon ska jag vara katt för vi blir nollade så ska sova lite nu,godnatt!

Första dagen i skolan!

Har precis kommit hem från första dagen i skolan. Först så samlades vi i matsalen sen gick vi till klassrummen med min nya klass. Där så fick vi lite information och lära oss namnen sen så gick vi runt för att se vart allt va. Vid elva fick vi en macka efter det så fick vi våra datorer. Vid slutade vid 2 då åkte jag och mamma till donken för jag va så jävla hungrig!

Måndag!

Nu ringde alarmet så det är ju bäst att gå upp. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen göra mig i ordning. Första dan på gymnasiet kommer bli skoj,men jag skriver senare!

Söndag!

Jag vakande vid en halv nio och kunde inte somna om så jag satte på en film sen vid tio så vaknade älsklingen och kunde heller inte somna om så då gick han upp.Så idag har vi inte gjort något speciellt.Älskling åkte och köpte en pizza som vi delade på och det är typ det enda vi har gjort idag förutom att jag har spelat lite men sen ska jag hemma och sova,har inte sovit hemma på hela sommarlovet.Och imorgon börjar skolan!

Kräftskiva!

Då har man kommit hem från kräftskivan. Först åt vi smörgås tårta sen så blev det lite kräfter. Sen fick jag ta en dans med min full lilla pappa som frågade,man kan ju säga att han inte kan dansa menmen det va ju roligt. Vid elva kom mamma och Christer och hämtade oss för det blev så jävla kallt,men det va ju trevligt att träffa Micke och snacka lite med honom. Så nu sitter jag i älsklings och soffa fryser under täcket men vi ska snart sova är så jävla seg och trött!

Fredag kväll!

Idag har jag varit och ätit på cesars med min syster och sen gick vi ner på stan lite för jag skulle vänta på Lisa. Jag och Lisa gick runt i stan lite och snackade,va så längesen vi träffades så vi hade lite att snacka om.kom väl hem vid tolv. Nu sitter jag och spelar lite!

Fredag!

Man kan ju säga att jag inte kan sova så därför tänkte jag skriva lite här.Förra veckan kom jennie till mig och jonaz men tyvärr åkte hon hem igår.Senare idag kommer lisa,får se vad vi hittar på för något. Nej nu måste jag sova lite för jag måste vända tillbaka dygnet efter som jag börjar på måndag,jag kom ju in på frisör på John Bauer i Linköping!

RSS 2.0