Godmorgon!

Godmorgon! Snart kommer syster med bilen då bär det av till Linköping till min skola.Jag ska rulla permanent på min syster.Kommer bli kul men jag vet inte om jag hinner det men man måste ju hoppas på det bästa.Till lunch blir det tacos,kommer bli jävligt gott!Efter det vet jag inte vad vi ska göra hoppas på något slappt.Kan komma upp bilder!


Skola imorgon!

I fredags så klippte jag min syster i skolan.Efter jag var klar så gick jag och Sara och köpte mackor för vi blev lite hungriga.På eftermiddagen så rullade jag klart permanenten och när jag var klar så klippte Camilla mig sen så slutade vi.I lördags så gjorde vi inte så mycket erik och Andreas kom till oss.Idag har jag inte gjort ett skit har bara slappat.Men nu ska jag sova så jag orkar till skolan imorgon,godnatt!


Godnatt

Idag gjorde jag inte så mycket.Jag gjorde toning och slingor på min docka det gick bra men det blev inga bilder.Provet på idrotten gick inte så bra.När jag kom hem till älsklingen gick jag och la mig i soffan för jag fick ont i huvudet och jag har fortfarande det.Jag och älskling skulle gå och handla för mamma satte in pengar på mitt kort men när vi skulle betala så gick det inte och vi fick vänta på att mamma skulle komma och betala för hon hade satt in pengarna på min brors kort,man kan ju säga att det var pinsamt.Men nu säger jag godnatt för imorgon ska jag permanenta.


19 oktober

Igår när jag kom hem från skolan gick jag och la mig i soffan och somnade.Men jag vaknade till när älsklingen kom hem men sen så råkade jag somna om och vaknade vid 8.Sen så gjorde jag inte så mycket jag kollade på tv och hade svårt att sova men det gick bra.Idag ska jag tona mina docka så det kanske kommer upp bilder men ska gå till bussen nu!


Slutar om en kvart!

Igår så gjorde vi inte så mycket vi tvättade från 10 i 2 men jag råkade somna vid halv elva och sov till klockan 6 i morse!Så mycket har jag inte sovit på ett tag man kan säga att det var jävligt skönt.Men nu sitter jag i skolan och har redovisat min engelska uppgift man kan säga att det gick bra.På matten gjorde jag inte så mycket men jag känner att jag börjar bli hungrig.Fast vi äter om 10min och då slutar jag med,gött!


Skolan!

Har inte sovit så mycket inatt men jag gick ändå upp när mitt alarm ringde.Har preics kommit till skolan och ska ha extra matte som är på min sovmorgon så det är ju inte så kul.Vi hade en läxa tills idag men jag fattar inte den så man får se hur det går.Fast jag mår inte bra så jag funderar på att åka hem men då blir mamma arg så jag får se hur jag gör!


Snart sängen!

Ligger och kollar på tv men snart blir det duschen och fixa ögonbrynen.Sen måste jag göra en läxa tills imorgon sen får det bli sägen så man kommer upp till skolan,så jag säger godnatt nu!


16 oktober

Igår gjorde vi inte så mycket.Erik kom hit och vi åt våfflor sen så spelade vi lite Mario.Idag vaknade jag vid 12 och gick och la mig i soffan och kollade på tv men jag råkade somna som vanligt.Nu har erik och Andreas kommit så det blir väl spela lite Mario.


14 oktober

Idag när jag var påväg till skolan så får min buss punktering och vi får vänta 20 jävla min på en ny buss! Fin start på en fredag.Sen när jag kom till skola så skulle vi göra egna scheman för att vi ska känna på hur det är när man måste planera tider.Innan lunch hann jag med att klippa helform och ökade längder.Efter lunchen så gjorde jag skisser på helformen och ökade längder.När jag var klar med det så fönade jag volym.Det var det jag hann med idag.Sen när jag skulle åka buss så var det fullt så jag fick stå till skänninge.När jag kom hem till älskling så la jag mig i soffan och somnade till lite.Vid 7 så kom mamma och hämtade oss för vi skulle äta tacos.Nu ligger jag i soffan och kollar på tv ska snart gå och lägga mig med älskling så jag säger väl godnatt!


13 oktober

Idag vaknade jag av att mamma ringde vid 8 för att jag skulle till tandläkaren vid 20 i 9.Så då var det bara att klä på sig och börja gå.När jag var där fick jag lack som smackar jätte illa.Men nu känns det bättre så det blir skola imorgon.Det ska bli kul att komma tillbaka och träffa vännerna men nu ska jag sova,godnatt!


Tandverk!

Har gjort klart läxan men nu har jag försökt sova i 2 timmar men det går inte för jag har sån jävla tandverk så jag får ont i huvudet så jag måste ringa mina mamma imorgon så hon får ringa tandläkaren.Jag får ligga och kolla på film och hoppas på att jag kan somna!


12 oktober!

Idag vaknade jag med huvudeverk och mådde illa så jag ringde mamma så jag har inte varit i skolan.Så jag har för det mesta sovit för att huvudverken skulle gå över och sen kom Andreas och erik hit.Så nu ska jag sätta mig och göra min läxa tills imorgon som jag inte fattar så det kommer inte gå så bra,godnatt!


11 oktober

Igår fick vi veta att vi bara skulle ha en lektion.Så jag gick inte till skolan,för jag åker inte till skolan för en lektion och sen måste jag vänta på bussen i 1 och halv timme för att komma hem.Så nu ligger jag i soffan och lyssnar på Kapten Röd och väntar på att min mamma ska komma med lite mat.Sen ska jag hoppa in i duschen.Efter det ska jag gå till min praktik plats och snacka lite med henne om vad jag ska göra och grejer och sen ska jag beställa tid att färga min fula utväxt!

RSS 2.0